Ajánlataim cégek számára

Munkahelyi tanácsadás
Munkahelyi tanácsadás

Az munkahelyi tanácsadást azon cégek számára javaslom, akik szeretnének munkavállalóikra hosszútávon is számítani.

Bővebben
Alkalmassági vizsgálat
Alkalmassági vizsgálat

Az alkalmassági vizsgálat segítségével megkönnyítheti cége számára a megfelelő munkaerő kiválasztását.

Bővebben
Szociometriai felmérés
Szociometriai felmérés

Azoknak a cégeknek, vállalatoknak ajánlom ezt, akik szeretnének az alkalmazottak együttműködését előrelendíteni.

Bővebben

Mivel kiemelten fontosnak tartom a szakmai hitelességet, kizárólag statisztikailag megbízható és valid tesztekkel dolgozom, melyeknek szakirodalmi hátterük megalapozott, és bizonyítottan azt mérik, amit ígérnek. Ennek köszönhetően a divatos, széles körben alkalmazott, és marketingelt, de szakmai validitással nem rendelkező mérőeszközöket, eljárásokat nem alkalmazom. A megrendelőkkel minden esetben személyesen felveszem a kapcsolatot, és az igényeknek megfelelően közösen, a célnak megfelelően tervezzük meg a felmérést és határozzuk meg a kereteket.

Munkahelyi tanácsadás

Ezt az innovatiív HR megoldást olyan profitorientált, mégis egészségtudatos cégeknek ajánlom, akik a teljesítmény maximalizálását felelősségvállalással szeretnék elérni, mert fontos számukra az alkalmazottaik általános jóléte, munkavállalóikkal hosszútávon terveznek.

Az employee counselling jó megoldás lehet, ha szeretnének munkatársaik számára professzionális segítséget nyújtani személyes jellegű problémáik megoldásában is, így többek közt elősegítve a munka-magánélet egyensúly fenntartását, visszaállítását.

A szolgáltatás keretében a megbízó évi 6 alkalomig átvállalja a pszichológiai tanácsadás költségeit munkavállalóitól, melyet az alkalmazottak magyar vagy angol nyelven is igénybe vehetnek.

Pszichológus cégek számára A nemzetközi kutatási eredmények alapján ez a fajta juttatási forma valóban minden fél számára jelentős előnyökkel jár:

 • Segít a kiégés megelőzésében és kezelésében
 • Segít a stressz kezelésében
 • Javítja a motivációt
 • Növeli az elköteleződést
 • Növeli a munkahelyi elégedettséget
 • Javítja a munkahelyi légkört
 • Csökkenti a munkából való távolmaradásokat
 • Maximalizálja a teljesítményt, növeli a hatékonyságot
Munkahelyi tanácsadás
Alkalmassági vizsgálat

Alkalmassági vizsgálat

A nem megfelelő munkaerő kiválasztás jelentős anyagi veszteséget okozhat a cégeknek, vállalkozásoknak. A pszichológia eszköztárával, megfelelően kiválasztott tesztek felvételével jól bejósolható a munkahelyi beválás.

Az alkalmassági vizsgálat folyamata során a jelöltekkel folytatott interjún felül lehetőség van adott kompetenciák felmérésére és releváns személyiségtesztek felvételére valamint kiértékelésére. Az alkalmassági vizsgálat tartalmazza a megbízóval folytatott igényfelmérő beszélgetést, valamint a visszajelzést is.

Szociometriai felmérés

Azoknak a cégeknek, vállalatoknak ajánlom ezt a szolgáltatást, akik szeretnének az alkalmazottak együttműködéshez megfelelő körülményeket teremteni, javítani a munkahelyi légkört és a társas kapcsolatokat. Ennek megvalósításához szükséges az aktuális állapotfelmérés, mely folyamán, a viszonyokon, viszonyulásokon felül felmérésre kerülnek a formális, informális vezetők, illetve a munkavégzést és a hatékony információáramlást esetlegesen akadályozó kapcsolati tényezők is.

A szolgáltatás a következő folyamatokat foglalja magába:

 • Teszt felvétel és kiértékelés
 • Eredmények interaktív prezentálása a közösség számára
 • Visszajelzés és fejlesztési irányok átbeszélése a megbízóval
Szociometriai felmérés